КМДА Київська міська державна адміністрація


21 січня 2021

Комунальні служби продовжують прибирати територію району від снігу

Комунальні служби продовжують прибирати територію району від снігу

В Дніпровському районі столиці продовжуються роботи з прибирання території від снігу. 483 співробітника та 7 одиниць спецтехніки Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» працюють на балансових територіях підприємства, прибираючи міжквартальні проїзди та прибудинкові території.

41 працівник та 33 одиниці спеціальної снігоприбиральної техніки Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» розчищають вулично-дорожню мережу району та зупинки громадського транспорту.

Озеленювачі району прибирають сніг у парках, скверах та бульварах, а також вздовж підходів до громадських зупинок та до станцій метро. Особлива увага приділяється чищенню сходів, а для комфортного пересування здійснюється посипання піско-соляною сумішшю доріжок в місцях заледеніння. До робіт залучено 65 співробітник.

Тривають роботи з обробки протиожеледними матеріалами вулично-дорожньої мережі, пішохідних доріжок, зупинок громадського транспорт (наразі використано 73 т суміші).

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» та Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.