КМДА Київська міська державна адміністрація


30 січня 2021

Сьогодні до очищення території району від снігу залучено 641 комунальник та 60 од. спецтехніки

Сьогодні до очищення  території району від снігу залучено 641 комунальник та 60 од. спецтехніки

Сьогодні районні комунальні служби працюють у посиленому режимі. Станом на 15 год. до очищення  території району від снігу залучено 641 комунальник та 60 од. спецтехніки. Продовжується обробка протиожеледними матеріалами магістральних вулиць району, пішохідних доріжок, зупинок громадського транспорту та підходів до них. Наразі використано 79 т  посипкових матеріалів та 55,7 т солі. 

Особливу увагу приділяють очищенню від снігу прибудинкових територій та міжквартальних проїздів, тротуарів, зупинок громадського транспорту та підходів до них. Від снігу прибираються магістральні вулиці, мости і шляхопроводи, вулиці, якими курсують маршрути громадського транспорту. 

Тривають роботи з подолання наслідків снігопаду у парках, скверах та бульварах, а також вздовж підходів до громадських зупинок та до станцій метро.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» та Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.