КМДА Київська міська державна адміністрація


1 лютого 2021

622 комунальника та 49 одиниць спецтехніки продовжують ліквідовувати наслідки снігопаду

622 комунальника та 49 одиниць спецтехніки продовжують ліквідовувати наслідки снігопаду

Працівники комунальних підприємств Дніпровського району продовжують роботи з прибирання балансових територій від снігу. Наразі 622 комунальника та 49 одиниць снігоприбиральної спецтехніки прибирають район від снігу. Крім того здійснюється обробка протиожеледними матеріалами магістральних вулиць району, пішохідних доріжок, зупинок громадського транспорту. Станом на 15:00 годину використано 24 т посипкових матеріалів.

Співробітники Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» ліквідовують наслідки снігопаду на прибудинкових територіях та міжквартальних проїздах.

Також в Дніпровському районі організовано роботу бригад з прибирання буруль з дахів та козирків житлових будинків.

Районними автодорожниками продовжуються роботи з розчищення та обробки протиожеледними матеріалами вулично-дорожньої мережі, тротуарів і зупинок громадського транспорту.

Зеленбудівці Дніпровського району виконують роботи з прибирання снігу у парках, скверах та бульварах, а також вздовж підходів до громадських зупинок та до станцій метро.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» та Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.