Головна  →  Новини  →  1 лютого 2021

Робоча зустріч щодо розміщення засобів пересувної дрібнороздрібної та сезонної торговельних мереж в районі

Робоча зустріч щодо розміщення засобів пересувної дрібнороздрібної та сезонної торговельних мереж в районі

Сьогодні, 01 лютого, у Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації відбулась нарада щодо розміщення засобів пересувної дрібнороздрібної торговельної мережі та об’єктів сезонної дрібнороздрібної торговельної мережі в районі. У нараді взяли участь заступник голови Дніпровської райдержадміністрації Павло Бабій, в.о. директора Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА Володимир Костіков, начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Дніпровської РДА Сергій Сергійчук, в.о. директора КП «Міський магазин» Аман Моламов, представники структурних підрозділів КМДА та комунальних підприємств Дніпровського району.

На зустрічі обговориювалося питання узгодження пропозицій щодо розміщення засобів торгівлі для задоволення потреб підприємців та мешканців району.

Аман Моламов зазначив, що компенсація витрат за прибирання буде здійснюватися Комунальним підпрємством «Міський магазин».

Представники комунальних підприємств Дніпровського району висловили свої пропозиції та зауваження щодо розглянутих питань.

Вищезазначене покликане призвести до недопущення проявів незаконної торгівлі та сприятиме легалізації зазначених об‘єктів для забезпечення надходження коштів до бюджету міста Києва.

Робоча зустріч відбулася з дотриманням всіх санітарно-гігієнічних норм Міністерства охорони здоров'я України та згідно діючих обмежень адаптованого карантину.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу торгівлі та споживчого ринку Дніпровської РДА та Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку