КМДА Київська міська державна адміністрація


8 лютого 2021

В посиленому режимі тривають роботи з прибирання території району від снігу

В посиленому режимі тривають роботи з прибирання території району від снігу

Як прогнозували синоптики, в Києві сильно сніжить і найближчими днями негода не відступить. Сьогодні безперервно триває робота з прибирання території Дніпровського району від снігу. Станом на 15:00 годину до робіт було залучено 674 комунальників та 66 одиниць спецтехніки. Також здійснюється обробка протиожеледними матеріалами магістральних вулиць району, пішохідних доріжок, зупинок громадського транспорту. На даний момент використано 148 т піщано-соляної суміші.

Співробітники комунальних служб району виконують роботи з прибирання від снігу та посипання піщано-соляною сумішшю доріг, тротуарів, прибудинкових територій, міжквартальних проїздів, підходів до зупинок громадського транспорту та місць великого скупчення людей для безпечного пересування громадян у Дніпровському районі столиці.

Паралельно з великогабаритною технікою працює малогабаритна спецтехніка і бригади з ручного прибирання. Вони проводять прибирання від снігу та обробку посипальними матеріалами.

Наголошуємо, відповідальність за прибирання від снігу та ожеледиці несуть усі власники, балансоутримувачі та обслуговуючі організації незалежно від форми власності. За дотриманням порядку в Дніпровському районі слідкують інспектори районного відділу з питань благоустрою та контролю за охороною природного середовища.

Нагадуємо, що в Дніпровському районі працюють 3 пункти обігріву.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» та Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.