КМДА Київська міська державна адміністрація


9 лютого 2021

681 комунальник та 58 одиниць спецтехніки продовжують прибирати район від наслідків снігопаду

681 комунальник та 58 одиниць спецтехніки продовжують прибирати район від наслідків снігопаду

Другу добу поспіль комунальні служби Дніпровського району не припиняють роботи з очищення вулиць та доріг від снігу. Станом на 7:00 годину ранку до робіт було залучено 681 комунальник та 58 одиниць спеціальної снігоприбиральної техніки. Крім того здійснюється обробка протиожеледними матеріалами магістральних вулиць району, пішохідних доріжок та зупинок громадського транспорту (наразі використано 29,5 т посипкових матеріалів).

Районні автодорівці розчищають та обробляють протиожеледними матеріалами вулично-дорожню мережу, тротуари та зупинки громадського транспорту. Для обробки та очищення від снігу тротуарів та зупинок громадського транспорту, які обслуговуюся Комунальним підприємством «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва», задіяно трактори зі спеціальним снігоочисним обладнанням та 48 працівників із ручного прибирання.

Малогабаритна спецтехніка та бригади з ручного прибирання обробляють тротуари, підходи до наземних та підземних пішохідних переходів та зупинки громадського транспорту, які знаходяться на балансі комунальних підприємств. Продовжуються роботи по очищенню від наслідків снігопаду територій міждворових проїздів та на прибудинкових територіях району.

На балансових територіях Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району триває робота з прибиранню від снігу та накрижень доріжок, для того аби громадяни могли без перешкод дістатися до станцій метро та зупинок громадського транспорту, а також посипання доріжок протиожеледною сумішшю.

Тривають роботи з прибирання снігу в закладах соціально-культурної сфери Дніпровського району: закладах культури, школах, дитячих садочках, закладах охорони здоров’я та соціального захисту.

Крім того прибирають сніг та накриження на території бюветних комплексів району.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» та Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.