КМДА Київська міська державна адміністрація


11 лютого 2021

Комунальні служби району продовжують роботи з прибирання балансових територій від снігу

Комунальні служби району продовжують роботи з прибирання балансових територій від снігу

Четвертий день поспіль робочий день комунальних служб починається з прибирання району від снігу. Наразі до робіт залучено 602 працівника та 51 одиниця спецтехніки. Триває обробка протиожеледними матеріалами вулично-дорожньої мережі, пішохідних доріжок та зупинок громадського транспорту. На даний момент використано 205,5 т посипкових матеріалів.

Співробітники районних комунальних підприємств прибирають сніг на прибудинкових територіях та міжквартальних проїздах, дорогах та доріжках, вздовж бульварів та проспектів, підходах до зупинок громадського транспорту та станцій метрополітену.

Нагадуємо, що відповідальність за прибирання від снігу та ожеледиці несуть усі власники, балансоутримувачі та обслуговуючі організації незалежно від форми власності. За дотриманням порядку в Дніпровському районі слідкують інспектори районного відділу з питань благоустрою та контролю за охороною природного середовища.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» та Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.