КМДА Київська міська державна адміністрація


12 лютого 2021

Територію Дніпровського району від снігу прибирає 627 комунальників та 71 одиниця спецтехніки

Територію Дніпровського району від снігу прибирає 627 комунальників та 71 одиниця спецтехніки

Працівники комунальних служб Дніпровського району продовжують очищати від снігу доріги, тротуари, прибудинкові території, зупинки громадського транспорту, підходи до соціальних закладів тощо. До робіт з ліквідації наслідків снігопаду залучено 627 комунальників та 71 одиниця спецтехніки.

В посиленому режимі проводиться посипання протиожеледними засобами тротуарів та проїжджої частини. Загалом сьогодні використано 379,5 т посипкових матеріалів.

Міжквартальні та внутрішньоквартальні проїзди, а також прибудинкову територію прибирають 488 співробітників Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва». Окрім того розчищають від снігу території бюветних комплексів району.

Також до ліквідації наслідків негоди активно долучилися промислові підприємства та наукові установи Дніпровського району, котрі розчищають в’їзди, внутрішню та прилеглу територію до адміністративних будівель та виробничих приміщень, а також до cходи, тротуари та пішохідні доріжки, які прямують до зупинок громадського транспорту.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва», Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району та відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.