КМДА Київська міська державна адміністрація


24 лютого 2021

Про онлайн-форум регіональної цифровізації «Громада в Дії»

Про онлайн-форум регіональної цифровізації «Громада в Дії»

Запрошуємо працівників обласних та районних державних адміністрацій, підприємств, установ та організацій, які перебувають у сфері управління, а також представників органів місцевого самоврядування взяти участь у форумі регіональної цифровізації «Громада в Дії» (далі – Форум), який організовує Міністерство цифрової трансформації України спільно з Міністерством розвитку громад та територій України, за підтримки швейцарсько-української Програми EGAP, Фонду Східна Європа.

Робота Форуму спрямована на презентацію програми цифрової трансформації регіонів, зокрема щодо реінжинірингу послуг процесів управління, подання заявок для отримання державної підтримки та міжнародної технічної допомоги, майбутньої програми цифрової трансформації регіонів на виконання Стратегії регіонального розвитку України.

Запровадження систему електронного документообігу сприяє ефективному управлінню країною без паперу. Створення інструментів цифровізації надасть громадянам рівний доступ до е-послуг, е-демократії та розвитку смарт сіті. Запровадження цих інструментів спрямоване на підвищення ефективності

муніципалітетів, збереження грошей платників податків, удосконалення цифрових навичок громадян та посадових осіб місцевого самоврядування.

Під час Форуму буде можливість отримати рекомендації щодо цифрової трансформації територіальних громад, поділитися досвідом з іншими громадами, стати частиною спільноти Дієвих громад, які будуть цифровими лідерами України.

Для участі у форумі необхідно зареєструватись за посиланням.

За інформацією kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.