КМДА Київська міська державна адміністрація


17 лютого 2021

Працівники комунальних підприємств району продовжують роботи з прибирання снігу та буруль

Працівники комунальних підприємств району продовжують роботи з прибирання снігу та буруль

Комунальні служби району продовжують ліквідацію наслідків снігопадів. Практично цілодобово задіяна спецтехніка та бригади з ручного прибирання. На майданчики для складування та утилізації щоденно вивозять понад близько 1 тис тонн снігу, з дахів знімається небезпечна крига.

В районі триває очищення дахів житлових будинків від буруль. До проведення робіт залучено спеціальні автовишки. Усі місця проведення робіт огороджені стрічками, щоб убезпечити пішоходів.

Розпочато роботи із очищення зливоприймачів та зливостоків.

Педагогічні працівники Центру по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання Дніпровського району м. Києва також долучились до ліквідації наслідків негоди. Співробітники прибирають снігові замети з тротуарів, прибудинкових територій та підходів до підліткових клубів району.

В процес залучені інспектори районного відділу з питань благоустрою та контролю за охороною природного середовища, які щоденно контролюють прибирання від снігу та накрижень балансових територій.

Нагадаємо, відповідно до Правил благоустрою Києва, балансоутримувачі зобов’язані утримувати об’єкти благоустрою в належному санітарно-технічному стані, зокрема, прибирати від снігу та накрижень прилеглу територію на 10 м навколо.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва», Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району та Центру по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання Дніпровського району м. Києва



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.