КМДА Київська міська державна адміністрація


24 лютого 2021

Відбувся Відкритий чемпіонат Дніпровського району з кіокушинкай карате

Відбувся Відкритий чемпіонат Дніпровського району з кіокушинкай карате

Цими днями у спортивному залі середньої загальноосвітньої школи №128 (вул. Р. Окіпної, 6) відбувся Відкритий чемпіонат Дніпровського району міста Києва з кіокушинкай карате у розділі «куміте».

Учасники з 16 міст, які представляли 52 спортивні клуби, виборювали нагороди в 5 вікових та 7 вагових категоріях.

Змагання організовано спортивним клубом «Файтер» та відділом молоді та спорту Дніпровської райдержадміністрації. Головний суддя змагань – Роман Кривицький, голова спортивного клубу «Файтер», суддя міжнародної категорії.

Достойно та результативно виступили каратисти-дніпровчани зі спортивного клубу «Файтер». Золоту медаль у своїй категорії виборола Анастасія Осокіна, «срібло» завоювали Богдан Швець, Сергій Макуха, Микита Фемяк, Євгеній Василенко,  «бронзові» нагороди здобули Вікторія Шендер і  Фрунзік Королік.

Учасники змагань отримали нагородні кубки, медалі, відзнаки, грамоти та подяки.

Чемпіонат було проведено з дотриманням діючих карантинних уобмежень. Організаторами було забезпечено онлайн-трансляцію для глядачів. Кожна вікова крупа змагалася відповідно до графіку, чим було забезпечено мінімальну кількість спортсменів в спортивному залі.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу молоді та спорту Дніпровської РДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.