Головна  →  Новини  →  25 лютого 2021

До 150-річчя від дня народження Лесі Українки в бібліотеках району пройшли тематичні заходи

До 150-річчя від дня народження Лесі Українки в бібліотеках району пройшли тематичні заходи

Сьогдні, 25 лютого, виповнюється 150 років від дня народження видатної письменниці Лесі Українки. З нагоди відзначення ювілейної дати бібліотеки Дніпровського району підготували низку тематичних заходів. Так, співробітники бібліотеки №16 для дітей для учнів 4 класу середньої загальноосвітньої школи №126 провели поетичний урок «Золоті зерна Лесиної поезії». Впродовж заходу малеча дізналася про життєвий тв творчий шлях поетеси.

Вчора в бібліотеці ім. В. Сосюри провели низку тематичних заходів, серед яких: вечір читання «Дзвінка струна Лесиного слова», бесіда-розповідь «Леся Українка: вражаючі факти», а також виставка творчих робіт відвідувачів закладу.

В бібліотеці ім. П. Усенка, до 150-річчя від дня народження Лесі Українки, пройшли літературні читання та вечори поезії.

Тематичні та літературні зустрічі, виховні години та інші тематичні заходи проходили у всіх бібліотеках Дніпровського району.

Інформацію підготовлено відідлом з питань інформаційної політики за матеріалами Центральної бібліотечної системи Дніпровського району

Перейти до спискуВерсiя для друку