Головна  →  Новини  →  1 березня 2021

Дитячий конкурс краси і таланту серед вихованок підліткових клубів Дніпровського району

Дитячий конкурс краси і таланту серед вихованок підліткових клубів Дніпровського району

Минулого тижня пройшов щорічний районний конкурс краси та таланту «Міс підлітковий клуб - 2021» серед вихованок підліткових клубів Центру по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання Дніпровського району м. Києва, вже десятий рік поспіль вражає талановитістю, яскравістю та оптимізмом дітей та їх батьків, педагогів-організаторів та керівників гуртків Центру.

Метою проведення конкурсу - підтримка талановитих та обдарованих дітей, розвиток дитячих творчих навичок, розкриття своєї особистості, вмінь та здібностей у різних жанрах мистецтва, виховання художнього смаку, формування дружних відносин між вихованцями підліткових клубів Центру.

Педагоги організували та провели конкурс в підліткових клубах: «Маяк», «Компас», «Орлятко», «Юність», «Темп», «Райдуга», «Світоч», «Юність-1», «Ентузіаст», «Гренада»

Учасниці конкурсу демонстрували та приємно вражали своїми талантами в різних жанрах: спортивна та художня гімнастика, декламування віршів, хореографія, театр та кулінарія, показували гарну підготовку до запропонованих завдань, створювали яскраві творчі вироби з рукоділля.

Всі учасниці отримали дипломи та пам'ятні подарунки.

Захід пройшов з дотриманням санітарно-гігієнічних норм та згідно діючих обмежень адаптивного карантину.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Центру по роботі з дітьми на молоддю за місцем проживання Дніпровського району м. Києва

Перейти до спискуВерсiя для друку