КМДА Київська міська державна адміністрація


22 квітня 2021

Проведення весняного місячника з благоустрою – на особливому контролі керівництва району

Проведення весняного місячника з благоустрою – на особливому контролі керівництва району

Сьогодні під головуванням очільника Дніпровського району Ігоря Щербака відбулось чергове виїзне комісійне обстеження територій в рамках проведення весняного місячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану району. До перевірки територій житлово-експлуатаційних дільниць №№407, 410 долучилися: перший заступник голови Дніпровської райдержадміністрації Віктор Сушінець, заступники голови РДА Павло Бабій та Алла Загородня, представники відділу з питань благоустрою та контролю за охороною природного середовища, районного управління освіти та житлово-комунального господарства, а також керівники районних комунальних служб.

Члени комісії перевірили, як виконуються роботи з обслуговування житлового фонду, благоустрою та санітарного утримання прибудинкових територій району та закладів освіти, які розташовані у мікрорайонах Березняки і Русанівка.

Серед недоліків, виявлених під час сьогоднішнього комісійного обстеження – місцями не вивезене опале листя та великогабаритне сміття, неприбрані та невивезені використані шини, старі бетонні елементи (блоки), наявність сухостійних дерев, необхідність відремонтувати, пофарбувати або встановити нові лавочки та парканчики, на деяких локаціях засилля графіті, деякі бордюри потребують ремонту тощо. Тому на завершення зустрічі були дані відповідні протокольні доручення щодо ліквідації виявлених недоліків.

Під час обстеження також оглянули територію недіючої поліклініки на вул. І.Шамо, 15-а. Нещодавно тут силами працівників житлово-експлуатаційної дільниці №410, із залученням автотранспорту Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва» прибрали стихійне сміттєзвалище – вивезли більше 40м³ сміття.

Слід відмітити, що комунальні служби району активно прибирають місця несанкціонованих навалів сміття, підрізають для оживлення зелені насадження, садять молоді дерева та кущі, оновлюють пісок на майданчиках та чорнозем на газонах і клумбах, приводять до ладу спортивні та дитячі майданчики, прибирають на прибудинкових територіях, вздовж вулично-дорожньої мережі району та зупинках громадського транспорту, у парках та скверах, активно прибирають з дворів і вулиць району сміття та автомобільні шини, встановлюють огорожі та антипаркувальні стовпчики тощо.

Робота триває і знаходиться на постійному контролі керівництва району.

 Підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.