Головна  →  Новини  →  29 квітня 2021

Благодійна допомога від промислової компанії «ЕЛІТ ПОШИВ ТД»

Благодійна допомога від промислової компанії «ЕЛІТ ПОШИВ ТД»

Швейне підприємство ТОВ «ЕЛІТ ПОШИВ ТД», яке входить до промислового комплексу Дніпровського району, вже багато років займається розробкою, виробництвом і реалізацією робочого спецодягу, уніформи для працівників медичних установ, ресторанної сфери, готельного бізнесу, охоронних фірм.

«Локдаун відмінено, але, на жаль карантин продовжується. Враховуючи соціальну відповідальність нашого бізнесу, засновники і керівництво ТОВ «ЕЛІТ ПОШИВ ТД» звернулось до Дніпровської райдержадміністрації з готовністю надати благодійну допомогу у вигляді засобів індивідуального захисту для працівників районних підприємств, які задіяні у боротьбі з коронавірусом. Ми задоволені, що ця благодійна акція із вдячністю була підтримана», – наголосила директорка підприємства Алла Мороз.

Безоплатно надані захисні маски в кількості 63500 штук передані районним закладам освіти та охорони здоров’я, соціальним працівникам, комунальним службам, а також підшефній військовій частині.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики Дніпровської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку