КМДА Київська міська державна адміністрація


30 квітня 2021

Під час поминальних днів біля кладовищ патрулюватимуть поліція та «Муніципальна охорона»

Під час поминальних днів біля кладовищ патрулюватимуть поліція та «Муніципальна охорона»

Під час поминальних днів біля столичних кладовищ патрулюватимуть поліція та «Муніципальна охорона». Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн-брифінгу, відповідаючи на запитання, отримані від ЗМІ.

«Місто розробило порядок відвідування кладовищ під час поминальних днів. Зокрема, Департаменту житлово-комунальної інфраструктури доручили навести лад на комунальних кладовищах.  Там прибирають сміття, де необхідно – відновлюють огорожу. Також місто розробило графік відвідування кладовищ у поминальні дні. Ознайомитися з ним можна на Офіційному порталі Києва», – повідомив Віталій Кличко.

Він зазначив, що Департамент транспортної інфраструктури має забезпечити додаткові автобуси, щоб люди могли дістатися на кладовища в поминальні дні. Маршрути та графік руху будуть оприлюднені.

«Під час поминальних днів біля кладовищ патрулюватимуть посилені наряди поліції та «Муніципальної охорони», які контролюватимуть ситуацію і дотримання  протиепідемічних правил. Місто виходить з локдауну. Але подальша ситуація залежить від кожного з нас. Від того,  наскільки ми будемо обережними. Зокрема, і під час Великодніх свят. Проведіть їх із найближчими і найріднішими. В колі родини. Час ходити в гості і збиратися великими компаніями ще прийде. Сьогодні головне – не спричинити нової хвилі хвороби. Інакше локдаун був марним. Давайте будемо свідомими і відповідальними! І окремо звертаюся до киян, які виїжджають у ці дні на відпочинок закордон: ситуація в багатьох країнах сьогодні складна. Тому будьте обережними і на відпочинку. Пам’ятайте про головні правила захисту від вірусу!» – наголосив Віталій Кличко.

За інформацією:kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.