КМДА Київська міська державна адміністрація


30 квітня 2021

Виконання капітального ремонту житлового фонду району на умовах співфінансування

Виконання капітального ремонту житлового фонду району на умовах співфінансування

Згідно розпорядження Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації від 13.04.2021 № 261 «Про внесення змін до розпорядження голови Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації від 04.02.2021 № 69 «Про капітальний ремонт об’єктів, що фінансуються за рахунок бюджетних коштів по Дніпровській районній в місті Києві адміністрації» передбачено проведення капітальних ремонтів на умовах співфінансування на 20-ти об’єктах.

Умови участі передбачені Рішенням Київської міської ради від 12 грудня 2019 року № 262/7835 про внесення змін до рішення Київської міської ради від 22.12.2016 № 780/1784 «Про затвердження Положення про співфінансування реконструкції, реставрації, проведення капітальних ремонтів, технічного переоснащення спільного майна у багатоквартирних будинках міста Києва».

На теперішній час Комунальним підприємством «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району міста Києва» опрацьовано ще 23 заявки та оформлені відповідним чином документи для участі у програмі співфінансування. Постійно проводиться роз’яснювальна робота з мешканцями та приймаються заявки від ініціативних груп співвласників багатоквартирних будинків, незалежно чи створені в них ОСББ або ЖБК, щодо участі міській програмі співфінансування.

У разі збільшення фінансування по головному розпоряднику коштів Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації виконання зазначених робіт будуть запропоновані для включення до адресного переліку об’єктів з капітальних ремонтів на умовах співфінансування.

З метою детальної консультації щодо участі у Міській програмі співфінансування радимо ініціативній групі співвласників багатоквартирного будинку, у складі не менше трьох осіб, звернутися до комунального підприємства “Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва” за адресою: вул. Челябінська 9Г,
тел. 517 43 96.

За інформацією Управління житлово-комунального господарства



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.