КМДА Київська міська державна адміністрація


20 травня 2021

Засідання Ради директорів підприємств промислового комплексу, установ та організацій Дніпровського району: звіт про роботу за 2018-2020 рр., обрано новий керівний склад

Засідання Ради директорів підприємств промислового комплексу, установ та організацій Дніпровського району: звіт про роботу за 2018-2020 рр., обрано новий керівний склад

Сьогодні відбулось засідання Ради директорів підприємств промислового комплексу, установ та організацій Дніпровського району міста Києва при Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації.

Розпочалось засідання з приємної події: голова району Ігор Щербак привітав присутніх з Днем науки та вручив науковцям району Подяки Київської міськдержадміністрації та Дніпровської райдержадміністрації. Звернувшись з вітальним словом до учасників засідання, Ігор Михайлович наголосив про значимість наукових досягнень для подальшого розвитку вітчизняної економіки на інноваційній основі.

Продовжив роботу засідання начальник відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики Дніпровської райдержадміністрації Григорій Лобач, який розповів про тенденції в діяльності підприємств промислового комплексу Дніпровського району столиці.

Про заходи державної та міської програм підтримки бізнесу в умовах пандемії поінформували присутніх начальник відділу науково-технічної та інноваційної політики Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА Наталія Ковалішина та директор Дніпровської районної філії Київського міського центру зайнятості Ганна Лях.

Голова Ради директорів підприємств промислового комплексу, установ та організацій Дніпровського району Всеволод Яременко прозвітував про проведену Радою роботу впродовж 2018-2020 років.

Ключовим питанням зібрання було обрання голови районної Ради директорів підприємств промислового комплексу, установ та організацій, його заступника, а також секретаря на новий термін.

Згідно результатів голосування новим головою Ради директорів було обрано директора ТОВ «Компанія «Енергія води» Андрікевича Андрія Валерійовича, заступником голови - Голову правління – генерального директора ПрАТ «Київський завод «Граніт» Мадалевича Миколу Леонтійовича, секретарем - начальника відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики Дніпровської РДА Лобача Григорія Володимировича.

Начальник відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики Дніпровської РДА Григорій Лобач інформував присутніх стосовно делегування до складу Ради директорів м. Києва представників підприємств та наукових установ Дніпровського району.

Під час засідання було складено протокол доручень.

 

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.