КМДА Київська міська державна адміністрація


25 травня 2021

Відбулось засідання районної Координаційної ради з питань охорони здоров’я

Відбулось засідання районної Координаційної ради з питань охорони здоров’я

25 травня під головуванням заступника голови Дніпровської РДА Алли Загородньої, відбулося засідання Координаційної ради з питань охорони здоров’я при Дніпровській райдержадміністрації. До роботи долучилися керівники медичних установ та закладів, що входять до сфери управління Дніпровської райдержадміністрації.

Про рейтингові показники роботи амбулаторних закладів охорони здоров’я за  4 місяці 2021 ріку, а також про виконання обсягу профілактичних щеплень дитячого і дорослого населення Дніпровського району доповів Володимир Коропецький, начальник районного відділу охорони здоров'я. Він зазначив, що в районі проводиться роз’яснювальна робота з населенням про необхідність проведення імунізації проти інфекційних хвороб відповідно до Календаря профілактичних щеплень в Україні з метою попередження інфекційних захворювань та про наслідки відмови від профілактичного щеплення. Співдоповідачем з цього питання виступила Наталія Шершень, лікар-імунолог КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги №2».

Данієль Карабаєв, директор Комунального некомерційного підприємства «Консультативно-діагностичний центр Дніпровського району міста Києва», поінформував присутніх про проведення в районі вакцинального комплексу від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та проведення вакцинації у Дніпровському районі.

На засіданні Координаційної ради також розглянули питання ведення закладами охорони здоров’я первинної та вторинної амбулаторних ланок медичної документації допризовників та призовників.

Наприкінці зустрічі керівники закладів охорони здоров'я Дніпровського району доповіли про проведення капітальних ремонтів та реконструкцій передбачених Програмою соціального і економічного розвитку на 2021 рік.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.