КМДА Київська міська державна адміністрація


27 травня 2021

Дзвінкоголосе свято Останнього дзвоника в Дніпровському районі

Дзвінкоголосе свято Останнього дзвоника в Дніпровському районі

Цими днями у закладах освіти Дніпровського району проходять свята Останнього дзвоника. Цього року він лунає для 5 236 випускників 9-11 класів.

Сьогодні голова Дніпровської райдержадміністрації Ігор Щербак та його заступниця Алла Загородня завітали на свято Останнього дзвоника в навчально-виховний комплекс «Домінанта», аби привітати з цією значною подією юних дніпровчан. Серед почесних гостей також були присутні Аташе з питань співробітництва в галузі французької мови Посольства Франції в Україні Поль Сулігу, народні депутати, депутати Київради та інші почесні гості.

До речі, у цьому 2020/2021 навчальному році за підтримки Посольства Франції заклад освіти НВК «Домінанта» включено до Міжнародного договору між урядами України і Франції та внесено до списку закладів загальної середньої освіти, які входять до проєкту «Мережа досконалості».

НВК «Домінанта» плекає, виховує, як і інші заклади освіти району, обдаровану учнівську молодь. І сьогодні відбулась урочиста подія для випускників, які отримали ґрунтовні знання та були відзначені грамотами, дипломами. Ці нагороди учні гордо отримали з рук шановних гостей. Слід відзначити, що окрім перемог на предметних олімпіадах, конкурсах всіх рівнів, із 30 дипломів Малої академії наук України, які здобули випускники шкіл Дніпровського району, 16 перемог випускників НВК «Домінанта». Цьогоріч за високі досягнення у навчанні 18 випускників «Домінанти» отримали Золоті та Срібні медалі.  

Традиційно випускники на подвір’ї закладу закружляли під звуки ніжного вальсу. Тож побажаємо юній надії нашої країни щасливої долі!

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами управління освіти Дніпровської РДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.