КМДА Київська міська державна адміністрація


9 червня 2021

У Київському театрі ляльок на лівому березі Дніпра відкрили літній майданчик

У Київському театрі ляльок на лівому березі Дніпра відкрили нову театральну сцену на свіжому повітрі за адресою: вул. Шептицького, 1-Б, що поряд зі станціє метро «Лівобережна». Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Відтепер переглядати вистави просто неба юні глядачі зможуть щосуботи та щочетверга на новій театральній сцені. Для цього тут облаштували відкритий літній майданчик зі спеціальним шатром, що захищатиме від дощу та яскравих променів сонця», – розповів Валентин Мондриївський.

За його словами, наразі в арсеналі лялькового театру майже 50 вистав, які щороку поповнюються, з огляду на смаки та побажання маленьких та дорослих глядачів.

Афішу вуличних вистав можна знайти на фейсбук сторінці театру. А з основним репертуаром Київського театру ляльок, який знаходиться на вул. Миропільській, 1 (поряд зі ст. метро «Чернігівська»), можна ознайомитися на сайті.

Валентин Мондриївський додав, що столична влада на чолі з Віталієм Кличком безумовно підтримуватиме такі проєкти для киян та сприятиме їхньому розвитку.

За інформацією kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.