Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Підготовка до опалювального періоду 2021-2022 років на оперативному контролі керівництва району

Опубліковано 10 червня 2021 року о 12:37
фото

10 червня в Дніпровській райдержадміністрації відбулось засідання оперативного штабу з підготовки житлового фонду та об’єктів соціальної сфери до опалювального періоду 2021-2022 років. Участь у засіданні взяли голова Дніпровського району Ігор Щербак, перший заступник голови Дніпровської РДА Віктор Сушінець, заступники голови РДА Павло Бабій та Алла Загородня, начальник районного управління житлово-комунального господарства Надія Косар, представники районних комунальних підприємств та структурних підрозділів райдержадміністрації з питань освіти, охорони здоров’я, культури, благоустрою та контролю за охороною природного середовища, з питань цивільного захисту, керівники районних житлово-експлуатаційних дільниць, ТОВ «Євро-Реконструкція», КП «Київтеплоенерго», РТМ «Дарниця» та РТМ «Троєщина».

Розпочалося засідання штабу зі звіту щодо підготовки житлового фонду до нового опалювального сезону 2021-2022 рр. Керівники житлово-експлуатаційних дільниць району поінформували присутніх про виконання робіт з промивки мереж центрального опалення в житлових будинках. На сьогоднішній день роботи виконано в 401 житловому будинку.

Віктор Сушінець нагадав присутнім, що з 15 червня розпочинаються гідравлічні випробування мереж гарячого водопостачання по зоні обслуговування РТМ «Троєщина».

Про хід підготовки до опалювального сезону доповіли представники комунальних підприємств: по утриманню зелених насаджень Дніпровського району та «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», структурних підрозділів райдержадміністрації з питань освіти, охорони здоров’я та культури. Зокрема, представник КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» зазначив, що всі ЖЕДи виконують план-графік робіт, необхідні матеріали закуповуються відповідно до затверджених планів, виконується поточний та плановий ремонт тепломереж тощо.

До обговорення активно долучились представники ТОВ «Євро-Реконструкція», РТМ «Троєщина» та РТМ «Дарниця», які відзначили, що вирішення будь-яких питань з житлово-експлуатаційними дільницями району відбувається оперативно в робочому порядку.

Також, під час засідання розглянуто питання проведення повірки теплових лічильників в житлових будинках та закладах соціальної сфери Дніпровського району.

В ході активного діалогу були напрацьовані подальші оперативні кроки для усунення проблемних питань, які виникають при підготовці господарства району до опалювального сезону 2021-2022 років.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Управління житлово-комунального господарства Дніпровської РДА


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux