Головна  →  Новини  →  14 червня 2021

Інститут продресурсів взяв участь у Міжнародній виставці «AGRO 2021»

Інститут продресурсів взяв участь у Міжнародній виставці «AGRO 2021»

8 - 11 червня 2021 року на території Експоцентру (ВДНГ, м. Київ) відбулась найбільша агропромислова подія в Україні та Східній Європі - ХХХІІІ Міжнародна агропромислова виставка «AGRO 2021», яка традиційно виступила ефективною платформою для демонстрації найновіших галузевих досягнень, інноваційних рішень і технологій. Свою продукцію на виставці представили понад 1000 учасників із 5 країн світу.

У рамках «AGRO 2021» відбулись 12 спеціалізованих виставок: ЕкспоАгроТех, Агротранспорт і логістика, Біопаливо, Hi-Tech Агро, Animal'EX, Agro Build-Expo, FishExpo, Рослинництво і агрохімія, Organiс, Еквісвіт, Сучасний фермер, Eco House.

У виставкових заходах від Дніпровського району взяв участь Інститут продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України.

На його стенді були представлені актуальні напрацювання Інституту щодо наукового забезпечення переробки рослинної та тваринної сировини, інноваційного розвитку харчової та переробної промисловості.

Жвавий інтерес відвідувачів ''AGRO 2021'' викликали зразки продукції, які можна було скуштувати під час проведених дегустацій хлібобулочних виробів та молочнокислих продуктів, вироблених за допомогою бактеріальних заквасок власного виробництва. Під час дегустацій фахівці Інституту надавали інформацію щодо функціональних властивостей зазначених продуктів та користі від їхнього вживання, як для дітей, так і для дорослих споживачів.

Представляли розробки Інституту завідуюча відділом біотехнології, доктор технічних наук Світлана Даниленко, завідуюча відділом інформаційного забезпечення, стандартизації та метрології, доктор сільськогосподарських наук Катерина Копилова та очолила делегацію заступник директора з наукової роботи-вчений секретар, доктор технічних наук Ірина Романчук. 

За активну участь в організації, проведенні ХХХІІІ Міжнародної агропромислової виставки ''AGRO 2021'' Інститут продовольчих ресурсів був відзначений дипломом та подякою від Президії Національної академії аграрних наук України.

Підготовлено відділом з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики райдержадміністрації за матеріалами  http://iprkyiv.com/

Перейти до спискуВерсiя для друку