КМДА Київська міська державна адміністрація


18 червня 2021

В Дніпровській райдержадміністрації привітали медичних працівників з професійним святом

В Дніпровській райдержадміністрації привітали медичних працівників з професійним святом

18 червня в Дніпровській райдержадміністрації відбулось урочисте привітання працівників сфери охорони здоров’я району з професійним святом – Днем медичного працівника. Найтепліші слова вдячності лунали від голови Дніпровського району Ігоря Щербака та його заступника Алли Загородньої на адресу представників найгуманнішої у світі професії, тих, хто не жаліючи зусиль і часу приймає на себе важкий тягар людського болю і страждань, оберігає найцінніше, що є у людини - її здоров’я, а іноді і життя.

Вітаючи медичних працівників, Ігор Щербак підкреслив важливість та значущість праці людей, від професійних та особистісних якостей яких залежить здоров’я і життя людини. Голова району також відзначив, що медичні працівники Дніпровського району завжди були і є на передньому краї у виконанні поставлених завдань по реформуванню медичної  галузі.

«Сьогоднішній день присвячений нашим медичним працівникам! Минулий рік і цей були непростими для нас усіх. Але для вас – особливо.  Пандемія коронавірусу змінила звичне життя всіх українців. А вам довелося стати фактично воїнами на передовій – цілодобово рятувати здоров’я та життя людей. Ваша клопітка робота - це подвиг, який заслуговує окремої пошани! Ви справжні герої! Дякую вам! Ще раз зі святом», - зазначив голова Дніпровської райдержадміністрації Ігор Щербак.

Подяки Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток охорони здоров’я Дніпровського району столиці та з нагоди Дня медичного працівника отримали лікарі, медичні сестри та працівники сфери охорони здоров’я району.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.