Головна  →  Оголошення  →  30 червня 2021

У столиці відбудеться музичний фестиваль «Atlas Weekend»

У столиці відбудеться музичний фестиваль «Atlas Weekend»

Музичний фестиваль «Atlas Weekend» відбудеться з 5 по 11 липня на території ВДНГ.

За словами організаторів, фестиваль відбудеться з дотриманням карантинних обмежень та переважно зі скороченою програмою.

Як підкреслив заступник голови Київської міської державної адміністрації, депутат Київської міської ради Валентин Мондриївський, міська влада підтримує соціальні ініціативи в рамках «Atlas Weekend».

«Фестиваль відбудеться з обмеженою кількістю відвідувачів. Організатори прийняли найбільш вдале рішення в даних умовах – перенесли виступи закордонних артистів на 2022 рік, а цьогоріч влаштувати локальне музичне свято для всіх тих, хто сумує за атмосферою улюбленого фесту», – зазначив Валентин Мондриївський.

Так за словами організаторів, хедлайнерами «Atlas Weekend» стануть – Fatboy Slim, «Океан Ельзи», «The Hardkiss», Валерій Меладзе, Вєрка Сердючка, Dj Snake і Тіна Кароль. Учасниками фестивалю також будуть інші популярні виконавці та групи: «Бумбокс», «5’nizza», Jamala, «Беz обмежень», «Brainstorm», «Shortparis», «Tvorchi», «Kazka», «Пошлая Моллі», «ЛСП», «Tommy Cash», «Onuka», «Markus Schulz», «Ляпіс-98», «O. Torvald», «Latexfauna», «Monolink», «GoA» та інші.

З детальною програмою можна ознайомитися за посиланням.

Вхід на фестиваль 5 та 6 липня буде вільний.

Захід відбудеться за підтримки Київської міської державної адміністрації.

За інформацією kmr.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку