КМДА Київська міська державна адміністрація


15 липня 2021

Підготовка до опалювального періоду 2021-2022 років на оперативному контролі керівництва району

Підготовка до опалювального періоду 2021-2022 років на оперативному контролі керівництва району

Сьогодні, 15 липня, в Дніпровській райдержадміністрації відбулось чергове засідання оперативного штабу з підготовки житлового фонду та об’єктів соціальної сфери до опалювального періоду 2021-2022 років. Засідання проходило під головуванням Павла Бабія, заступника голови Дніпровської РДА. Участь у засіданні взяли начальник Управління житлово-комунального господарства Дніпровської райдержадміністрації Надія Косар, представники районних комунальних підприємств та структурних підрозділів РДА з питань освіти, культури, благоустрою та контролю за охороною природного середовища, з питань цивільного захисту, керівники районних житлово-експлуатаційних дільниць, ТОВ «Євро-Реконструкція», КП «Київтеплоенерго», РТМ «Дарниця» та РТМ «Троєщина».

Про хід підготовки до опалювального сезону доповіли представники структурних підрозділів райдержадміністрації з питань освіти, охорони здоров’я та культури, а також комунальних підприємств: по утриманню зелених насаджень Дніпровського району, «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва» та «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва». Зокрема, поінформували присутніх про виконання робіт з промивки мереж центрального опалення в житлових будинках (на сьогоднішній день роботи виконано в 640 житлових будинках), про підготовку спецтехніки та забезпечення посипковими матеріалами (пісок, сіль) тощо. Представник КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» зазначив, що всі ЖЕДи виконують план-графік робіт, необхідні матеріали закуповуються відповідно до затверджених планів, виконується поточний та плановий ремонт тепломереж тощо. Окремо порушувались питання відновлення розриттів на прибудинкових територіях та роботи непрацюючих (або викрадених) будинкових теплових лічильників.

Далі заслухали доповіді керівників районних житлово-експлуатаційних дільниць, які прозвітувати про результати підготовки житлового фонду до опалювального сезону, оперативний стан виконання та дотримання попередньо сформованого плану-графіку робіт. Всі керівники ЖЕДів відзначили конструктивну та налагоджену співпрацю з теплопостачальними організаціями.

Активними учасниками обговорення були представники ТОВ «Євро-Реконструкція», РТМ «Троєщина» та РТМ «Дарниця», які відмітили, що вирішення будь-яких питань з житлово-експлуатаційними дільницями району відбувається оперативно в робочому порядку.

В ході активного діалогу були напрацьовані подальші кроки для усунення проблемних питань, які виникають при підготовці господарства району до опалювального сезону 2021-2022 років.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Управління житлово-комунального господарства Дніпровської РДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.