КМДА Київська міська державна адміністрація


19 липня 2021

Районні шляховики відремонтували зливоприймачі по бульвару Праці, а також виконували ремонт асфальтового покриття вулично-дорожньої мережі

Районні шляховики відремонтували зливоприймачі по бульвару Праці, а також виконували ремонт асфальтового покриття вулично-дорожньої мережі

В період з 12 по 19 липня працівниками Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва» здійснювались роботи з ремонту вулично-дорожньої мережі струменеві-ін’єкційним методом на вулицях Курнатовського, Стальського, Микитенка, Плеханова та Сверстюка.

Також районні автодорівці виконували роботи з ремонту тріщин плавильно-заливною машиною КРАФКО СУПЕР ШОТ на Броварському проспекті, вулицях Курнатовського та Метрополита Андрея Шептицького, а в рамках поточного (дрібного)  ремонту по бульвару Праці ремонтували зливоприймальні колодязі. На минулому тижні тривав ремонт сходів по вулиці Будівельників, а в рамках середнього ремонту здійснювались підготовчі роботи по вулиці Березняківській.

Окрім цього проводилось очищення зливоприймальників та оглядових колодязів по району, а дільницею з утримання вулично-дорожньої мережі здійснювалось механізоване та ручне прибирання території.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матерніалами Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва»



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.