КМДА Київська міська державна адміністрація


21 липня 2021

У бібліотеці ім. П. Тичини для юних читайликів провели «Карнавал літературних героїв»

У бібліотеці ім. П. Тичини для юних читайликів провели «Карнавал літературних героїв»

Бібліотеки району активно працюють, аби літо для любителів читання проходило цікаво і з користю. Наприклад, вчора був насичений день у бібліотеці ім. П. Тичини (вул. Митрополита Андрея Шептицького, 24). Зранку завітали юні читайлики, вихованці дитячого садочка, на чудовий захід, що мав назву «Карнавал літературних героїв». Працівники бібліотеки підготували безліч ативностей: дітлахи вгадували, з якої казки той чи інший герой (вікторина «У гостях у казки»), знайомилися з жанрами казок та навіть перевтілювались в казкових персонажів тощо.

Потім розпочався іспит на знання державної мови: бібліотека ім. П. Тичини – одне з шести місць у Києві, де можна екзаменуватися!

Поки громадяни підтверджували своє знання української, в бібліотеці вже домовлялися про вдосконалення англійської – йшли онлайн-перемовини з викладачем добровольцем із Лондона (це той, що the capital of Great Britain). Тож в бібліотеці сподіваються, що вже скоро зможуть потішити відвідувачів бібліотеки курсами англійської мови.

Тому радять слідкувати за оновленнями, які відбуваються в бібліотеці (на сторінці закладу Бібліотека імені Павла Тичини Дніпровського району міста Києва) і, звісно, приходити особисто.

 Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу культури Дніпровської РДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.