КМДА Київська міська державна адміністрація


29 липня 2021

Продовжується робота з підготовки району до опалювального періоду 2021-2022 років

Продовжується робота з підготовки району до опалювального періоду 2021-2022 років

29 липня в Дніпровській райдержадміністрації відбулось планове засідання оперативного штабу з підготовки житлового фонду та об’єктів соціальної сфери до опалювального періоду 2021-2022 років. Засідання проходило під головуванням Павла Бабія, заступника голови Дніпровської РДА. Участь у засіданні взяли заступник начальник Управління житлово-комунального господарства Дніпровської райдержадміністрації Наталія Левченко, представники районних комунальних підприємств та структурних підрозділів РДА з питань освіти, культури, благоустрою та контролю за охороною природного середовища, з питань цивільного захисту, керівники житлово-експлуатаційних дільниць району, ТОВ «Євро-Реконструкція» та РТМ «Троєщина».

Про результати підготовки до опалювального сезону доповіли представники районних комунальних підприємств: по утриманню зелених насаджень Дніпровського району м. Києва, «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва» та «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», структурних підрозділів райдержадміністрації з питань освіти, охорони здоров’я  та культури. Зокрема, керівник КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» зазначив, що 92% житлових будинків пройшли процес промивки мереж центрального опалення, необхідні матеріали та інвентар закуповується, виконується поточний та плановий ремонт тепломереж тощо.

До обговорення долучились представники ТОВ «Євро-Реконструкція» та РТМ «Троєщина», які відмітили, що вирішення будь-яких питань з житлово-експлуатаційними дільницями району відбувається оперативно в робочому порядку.

Окремо розглянули питання відновлення розриттів на прибудинкових територіях. Згідно доповіді керівника районного відділу благоустрою та контролю за охороною природного середовища наразі в Дніпровському районі 144 розриття.

В ході активного діалогу були напрацьовані подальші кроки для усунення проблемних питань, які виникають при підготовці господарства району до опалювального сезону 2021-2022 років.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Управління житлово-комунального господарства Дніпровської РДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.