Головна  →  Новини  →  4 серпня 2021

Учнівський квиток старого зразка діятиме до кінця року. Батьки школярів уже можуть замовляти новий

Учнівський квиток старого зразка діятиме до кінця року. Батьки школярів уже можуть замовляти новий

У батьків учнів усіх шкіл Києва з’явилася можливість замовити електронний учнівський квиток онлайн, який поки що працюватиме в тестовому режимі. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Департамент інформаційно-комунікаційних технологій.

Для замовлення батькам чи опікунам потрібно зареєструватись на порталі scard.kyivcity.gov.ua, де можна подати заявку на учнівський е-квиток. Далі дані в системі підтверджує працівник школи, де навчається дитина. Валідована заявка передається на виробництво. За всіма етапами можна слідкувати у своєму кабінеті. Отримати готові е-квитки учні, як і раніше, зможуть у своїх школах. Наразі система працює у тестовому режимі.

Нагадаємо, що за міською цільовою програмою «Турбота» 2019-2021 до 31 грудня 2021 року учні можуть продовжувати користуватися своїми старими учнівськими для безоплатного проїзду в міському пасажирському транспорті. А згодом поступово електронними учнівськими квитками будуть забезпечені всі школярі столиці без зайвих довідок, заяв та відвідин адмінустанов.

За інформацією kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку