Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Голова Дніпровської РДА здійснив інспектування закладів освіти мікрорайону «Березняки»

Опубліковано 06 серпня 2021 року о 08:21
фото

05 серпня голова Дніпровської райдержадміністрації Ігор Щербак перевірив як триває підготовка закладів освіти мікрорайону «Березняки» до нового навчального року.

Спершу Ігор Михайлович завітав до дитячого садочку №454 (вул. Березняківська, 26А), де триває капітальний ремонт будівель та прибудинкової території. В минулому році виконано капітальний ремонт покрівлі, утеплено фасад, частково облаштовано дитячі ігрові майданчики, а також благоустрій прилеглої території. Наразі в навчальному закладі тривають роботи з ремонту приміщень. Станом на 05 серпня роботи виконано на 90%.

Зазначимо також, що садочок розраховано на 10 груп (в т.ч. 2 – ясельні та 1 – інклюзивна).

В навчально-виховному комплексі №30 «Еконад» (вул. Березняківська, 30Б) виконано капітальний ремонт фасаду. В освітньому закладі відремонтували та утеплили фасад будівлі загальною площею 364 кв. м, встановили 83,5 м віконних зливів та замінили парапети.

Також в навчальному закладі завершуються роботи з капітального ремонту стадіону. На оновленому спортивному об'єкті улаштовано покриття з синтетичної трави площею 863 кв. м та відремонтовано огородження. Найближчими днями роботи будуть повністю завершено.

Далі голова завітав до спеціалізованої школи №81 (просп. Павла Тичини, 22А) та перевірив стан виконання робіт з капітального ремонту фасаду. Відповідно до проекту в школі відремонтують та утеплять стіни площею 565 кв. м, встановлять 86 м віконних зливів та 85 м нових парапетів. Всі роботи заплановано завершити до 25 серпня поточного року.

В дошкільному навчальному закладі №166 (просп. Павла Тичини, 28А) триває капітальний ремонт харчоблоку. Наразі виконано демонтажні роботи, монтаж перегородок та інженерних мереж, виконуються оздоблювальні роботи. Придбано нове кухонне обладнання та приладдя. На сьогоднішній день роботи завершено на 50%. Також в дитсадку завершуються роботи з благоустрою території: улаштовано площадки зі штучної трави загальною площею 286 кв. м, встановлюють бетонні поребрики тощо.

Ігор Михайлович перевірив якість виконаних робіт з капітального ремонту фасаду в середній загальноосвітній школі №228 (вул. Березняківська, 34). Тут було утеплено стіни освітнього закладу площею 258 кв. м та відремонтовано цоколь. Роботи з ремонту фасаду виконано в повному обсязі. Окрім того виконано поточний ремонт кабінетів для перших класів, придбано меблі та обладнання.

Наразі в школі тривають роботи з капітального ремонту харчоблоку. На сьогоднішній день виконано демонтажні роботи, триває монтаж перегородок та інженерних мереж (гарячого та холодного водопостачання, каналізування та електропостачання), виконуються оздоблювальні роботи. Голова Дніпровського району Ігор Щербак зазначив, що стан виконання робіт з ремонту харчоблоку перебуває на його особистому контролі.

В рамках виконання Програми економічного і соціального розвитку м. Києва на 2021 рік в навчально-виховному комплексі №209 «Сузір’я» (вул. Березняківська, 32) триває капітальний ремонт приміщень. Відповідно до договору виконується ремонт холу із улаштуванням керамічної плитки підлоги, оздоблення стін мінеральною штукатуркою та заміна дверей вхідної групи. Також відремонтують сходові клітини із заміною поручнів, виконають оздоблювальні та штукатурні роботи. В залі прийому їжі (їдальні) завершено роботи з ремонту покриття підлоги. В цілому на сьогоднішній день роботи виконано на 60% від запланованих. Окрім цього в рамках підготовки до нового навчального року для учнів перших класів придбано нові парти, стільці та інтерактивні дошки.

Тривають роботи з капітального ремонту фасаду в гімназії №191 імені П.Г. Тичини (вул. Івана Миколайчука, 9А). Відповідно до виділених бюджетних асигнувань заплановано відремонтувати та утеплити фасад площею 368 кв. м, встановити віконні зливи, замінити парапети та виконати оздоблювальні роботи.

Наостанок Ігор Михайлович завітав до спеціалізованої школи №327 (вул. Івана Миколайчука, 9Б), де цього року завершено роботи з капітального ремонту фасаду. Зазначимо, що в освітньому закладі відремонтовано та утеплено 500 кв. м фасаду та встановлено нові віконні зливи. Також в рамках підготовки до нового навчального року виконано поточний ремонт приміщень, придбано нові стільці, парти та інтерактивні дошки для перший класів.

«Всі роботи на об’єктах з недостатньо високим рівнем виконання повинні бути пришвидшені. Кінцевий термін виконання робіт - 25 серпня поточного року», - наголосив голова Дніпровської райдержадміністрації Ігор Михайлович.

Підготовка освітніх закладів до початку нового навчального року перебуває на особистому контролі керівника району, інспектування районних закладів освіти триває.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Управління будівництва


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux