Головна  →  Новини  →  30 серпня 2021

Підприємства Дніпровського району взяли участь у спорудженні меморіального комплексу загиблим Героям-киянам

Підприємства Дніпровського району взяли участь у спорудженні меморіального комплексу загиблим Героям-киянам

29 серпня Київським міським головою Віталієм Кличко було відкрито меморіальний комплекс Героям-киянам, які загинули за територіальну цілісність та незалежність України.

Монумент із сталі і граніту розташований в центрі столиці у парку «Хрещатий» на розі вулиці Михайла Грушевського та Петрівської алеї. Основний майданчик вимощений гранітними плитами, доріжки викладені тротуарною плиткою.

Варто зазначити, що обговорення і робота над Меморіалом розпочалась ще в серпні 2018 року.

У реалізації проєкту по спорудженні пам'ятного комплексу взяло участь ТОВ «Сторожук», яке входить до промислового комплексу Дніпровського району. Підприємство здійснило проектування, виготовлення та монтаж елементів композиції із нержавіючої сталі.

Генеральним підрядником будівництва цього об’єкту - ТОВ «Будівельна компанія «Аскон», яке також зареєстроване у Дніпровському районі столиці.

Як зазначив виконавчий директор ТОВ «Сторожук» Артем Спаскін, роботи з цього проєкту підприємство розпочало у травні поточного року. Він відмітив плідну співпрацю з генпідрядником, а інженерам-конструкторам заводу, операторам лазерних верстатів, токарній групі та зварювальникам подякував за старанну працю. 

Підготовлено відділом з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики райдержадміністрації

Перейти до спискуВерсiя для друку