КМДА Київська міська державна адміністрація


1 вересня 2021

Привітання голови Дніпровської РДА Ігоря Щербака з Днем знань

Привітання голови Дніпровської РДА Ігоря Щербака з Днем знань

Шановні педагоги та викладачі!

Дорогі учні, студенти!

Від усього серця вітаю Вас з Днем знань!

Славна традиція святкувати перший день нового навчального року об’єднала багато поколінь: без перебільшення, його відзначають всі, від вихованців дитячих садків до людей, які давно вже закінчили школу та вуз. Це наше спільне свято, тому, що в основі будь-якої справи, будь-якої професії і навіть хобі лежать знання. Вони дають людині впевненість і свободу у виборі життєвого шляху, можливість домогтися успіху і реалізувати свої здібності. Саме тому ми приділяємо серйозну увагу проведенню капітальних ремонтів та покращенню технічної бази освітніх закладів району.

Радує те, що з кожним роком в освітніх закладах Дніпровського району впроваджується безліч інноваційних програм. Наші школярі перемагають на олімпіадах та успішно виступають на конференціях різного рівня, а їх наставники постійно підвищують рівень своєї професійної майстерності. Наш район завжди відрізнявся високим інтелектуальним потенціалом, і я вірю, що всі разом ми збережемо і примножимо його.

З усією теплотою серця цього дня висловлюю слова подяки за щоденну напружену, титанічну працю вчителям, які не лише, діляться своїми знаннями, а й виховують молоде покоління свідомих громадян, справжніх патріотів своєї держави.

Сьогодні, в День знань, я щиро бажаю всім, щоб прийдешній навчальний рік приніс все, що задумано. Нехай втіляться плани і здійсняться мрії. Вірте в себе, старанно працюйте над поставленими завданнями, не сумуйте, стикаючись з труднощами - і все у Вас вийде!

Успіхів Вам у праці та навчанні!

З повагою

Голова Дніпровської районної

в місті Києві державної адміністрації                                   Ігор Щербак



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.