КМДА Київська міська державна адміністрація


30 серпня 2021

Районні шляховики виконували ремонт асфальтового покриття вулично-дорожньої мережі, очищали зливоприймачі та оглядові колодязі

Районні шляховики виконували ремонт асфальтового покриття вулично-дорожньої мережі, очищали зливоприймачі та оглядові колодязі

В період з 23 по 30 серпня районні автодорожники виконувалися роботи з середнього ремонту вул. Березняківської та Броварського проспекту. В рамках поточного (дрібного) ремонту виконувались роботи з ремонту тротуару вздовж бульв. І. Шамо.

Минулого тижня автодорівцями Дніпровського району продовжувалися роботи з ремонту сходів по вул. Будівельників.

Крім того виконувались роботи з ремонту тріщин асфальтового покриття плавильно-заливальною машиною «Crafco» Super Shot» по вулю Миропільській та вул. Райдужній. Тривали роботи з ремонту вулично-дорожньої мережі струменево-ін'єкційним методом «Crafco Magnum» на вулично-дорожній мережі району.

Тривають роботи з влаштування підвищеного пішохідного переходу на розі вул. Краківської та бульв. Праці.

Впродовж підзвітного періоду замінено на нові пішохідні огородження на просп. Соборності.

Окрім того, шляховики очищали зливоприймальники та оглядові колодязі вздовж вулично-дорожньої мережі Дніпровського району.

Щоденно дільницею утримання вулично-дорожньої мережі здійснювалось механізоване та ручне прибирання балансової території.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва»



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.