Головна  →  Оголошення  →  7 вересня 2021

Набір кандидатів від громадських організацій до конкурсної комісії щодо обрання директора Дитячої музичної школи №16

Набір кандидатів від громадських організацій до конкурсної комісії щодо обрання директора Дитячої музичної школи №16

Відділ культури Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації відповідно до ст. 21 Закону України «Про культуру» приймає пропозиції від громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування щодо кандидатів до складу конкурсної комісії з відбору кандидатур на заміщення вакантної посади директора Дитячої музичної школи №16

Пропозиції від громадських організацій (по три кандидатури від кожної) приймаються по 27.09.2021 із супровідним листом, заявкою та анкетами на кожного кандидата за відповідною формою (відповідно до Наказу Міністерства Культури України від 31.05.2016 №380 «Про затвердження Положення про формування складу та організацію роботи конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду керівника державного закладу культури, що належить до сфери управління Міністерства культури України»).

Відповідальна особа: Бакаєва Катерина Борисівна, головний спеціаліст відділу культури Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації, тел: (044) 296-26-99, е-mail: [email protected].

Дата та місце проведення жеребкування по відбору кандидатів від громадських організацій до складу конкурсної комісії: 01.10.2021 о 11:00 за адресою:  02100, м. Київ, вул. Будівельників, 34/1, каб. 2.

За інформацією відділу культури Дніпровської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку