КМДА Київська міська державна адміністрація


16 вересня 2021

Керівництво Дніпровського району привітало з професійним святом працівників Дніпровського районного управління ДСНС

Керівництво Дніпровського району привітало з професійним святом працівників Дніпровського районного управління ДСНС

16 вересня, напередодні відзначення Дня рятівника, голова Дніпровської райдержадміністрації Ігор Щербак та його заступниця Алла Загородня привітали з професійним святом працівників підрозділів Дніпровського районного управління Головного управління ДСНС України у м. Києві. На урочистому заході також були присутні: Ігор Шилохвост, полковник служби цивільного захисту, начальник управління Дніпровського районного управління ДСНС України, депутат Київської міської ради Олена Овраменко, заступник начальника Головного управління ДСНС України у м. Києві Ігор Нечепоренко, отець Павло - діючий капелан Збройних Сил України, помічник депутата Київради Сергія Артеменка.

У вітальному слові Ігор Михайлович відмітив, що професія рятівника об'єднує сильних духом, загартованими нелегкими випробуваннями, професійних людей. Подякував за їхню готовність у будь-яку хвилину не вагаючись, ризикуючи власним життям, прийти на допомогу тим, хто її потребує.

Голова району Ігор Щербак відзначив кращих рятувальників Подяками «За особистий внесок у справу ліквідації надзвичайних ситуацій, захисту життя і здоров'я мешканців Дніпровського району міста Києва та з нагоди Дня рятівника».

Наостаннок побажав життєвої енергії, міцного здоров'я, незборимості волі й стійкості духу, витримки і мужності у справі служіння державі та народу України.

Довідково.

У підписаному 27.08.2004 Президентом України Указі №1010/2004 «Про день працівників цивільного захисту», відзначено значний внесок пожежників і аварійно-рятувальних формувань і служб у справі захисту населення і територій від наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру. Надалі, згідно Указу Президента України №830 від 12.09.2008 року цей День став мати назву «День рятівника».

 Привітання голови Дніпровської РДА Ігоря Щербака з Днем рятівника

 Урочистості з нагоди Дня рятівника

 Вручення Подяк голови Дніпровської РДА

 Вручення Подяк голови Дніпровської РДА

 Урочистості з нагоди Дня рятівника

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.