Головна  →  Новини  →  17 вересня 2021

У Дніпровському районі з’явиться чотири нові зелені простори: три сквери та 1 парк

У Дніпровському районі з’явиться чотири нові зелені простори: три сквери та 1 парк

У Дніпровському районі столиці планують створити ще 4 зелені простори, три з яких - сквери, а також один парк з метою забезпечення комфортних умов для відпочинку та дозвілля мешканців. Такий проєкт рішення підтримали 15 вересня на засіданні постійної комісії з питань архітектури, містобудування та земельних відносин.

За ініціативи Київського міського голови Віталія Кличка продовжується створення нових зелених просторів, адже необхідно облаштовувати сквери та парки у столиці, щоб забезпечити комфортні умови для дозвілля киян та гостей міста.

«Наразі одним з основних завдань міської влади є збереження статусу зеленої столиці. У місті створюються сквери та парки, а також сучасні міські простори для відпочинку. Земельні ділянки з зеленими зонами, які раніше не мали належного догляду, надаються у постійне користування КО «Київзеленбуд» та районним комунальним підприємствам по утриманню зелених насаджень з метою благоустрою та своєчасного догляду за територією», – зазначив депутат Київської міської ради, голова постійної комісії з питань архітектури, містобудування та земельних відносин Михайло Терентьєв.

У проєктах рішень передбачено створення чотирьох зелених просторів на локаціях у Дніпровському районі, а саме:

  • бульвар Ярослава Гашека, 6-8 (сквер);
  • вул. Празька (сквер);
  • парк «Вербовий гай» на Дніпровській набережній;
  • вул. Івана Миколайчука, 6-А (сквер).

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалми kmr.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку