Головна  →  Новини  →  23 вересня 2021

Відбувся Форум підприємців Дніпровського району

Відбувся Форум підприємців Дніпровського району

22 вересня відбувся Форум підприємців Дніпровського району міста Києва (І етап) на тему: «Підприємницька діяльність в умовах невизначеності (карантинних обмежень)».

Ініціаторами проведення Форуму виступили районна Рада директорів підприємств промислового комплексу, установ та організацій та Громадська рада при Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації. Модератором зібрання був Андрій Андрікевич – голова районної Ради директорів, засновник ТОВ «Компанія «Енергія води».

Від керівництва Дніпровського району з привітальним словом до учасників Форуму звернувся перший заступник голови райдержадміністрації Олесь Маляревич.

Метою зібрання булообговорити ситуацію щодо роботи бізнесу в умовах карантину і можливого локдауну у місті Києві; отримати корисну та актуальну інформацію від представників влади щодо підтримки бізнесу в цих умовах; надати певні рекомендації підприємцям.

Передусім була підтримана ініціатива організаторів Форуму започаткувати новий майданчик для комунікації підприємців між собою, місцевою владою під назвою «Платформа розвитку підприємництва у Дніпровському районі м. Києва».

Про актуальні рішення Київради, направлені на підтримку малого і середнього бізнесу в столиці, проінформувала депутатка Київської міської ради Олена Овраменко.

Особливості нового механізму оформлення онлайн спецперепусток для  громадського транспорту на випадок локдауну виклав начальник відділу відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики Дніпровської райдержадміністрації Григорій Лобач.

Про сервіси ДПС України для платників податків в умовах карантину 2021 року, новації щодо «податкової амністії» проінформували представники Державної податкової служби Олена Лебедко та Вікторія Ліщук.

Голова громадської організації «Ліга розвитку науки» Віктор Тиркало зосередив увагу присутніх на актуальності та вигоді соціального підприємництва та бізнес-освіти.

Учасники зібрання погодились надати пропозиції по формуванню наступного етапу Форуму. Також було прийнято рішення щодо створення телеграм-каналу та чату та розміщення відео-портфоліо підприємців Дніпровського району на каналі YouTube. Активні підприємці залучились до цього проєкту вже після засідання Форуму.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики райдержадміністрації

Перейти до спискуВерсiя для друку