Головна  →  Оголошення  →  5 жовтня 2021

Київський театр запрошує підлітків до школи драматругії

У київському Театрі драми і комедії на лівому березі Дніпра запустили новий проєкт – театральну лабораторію для підлітків, які хочуть навчитися писати п’єси і не тільки. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Під час осінніх шкільних канікул у київському театрі навчатимуть драматургії дітей віком від 12 до 17 років. Учасники створюватимуть п’єси, відвідуватимуть вистави та воркшопи, братимуть участь у тренінгах та працюватимуть із провідними театральними фахівцями. Долучитися до проєкту може кожен, заповнивши заявку до 10 жовтня», – розповів Валентин Мондриївський.

За його словами, навчання безоплатне та триватиме з 24 по 31 жовтня – на осінніх шкільних канікулах. Заняття проходитимуть в Театрі драми і комедії на лівому березі Дніпра за адресою Броварський проспкт, 25 (метро Лівобережна).

«Проєкт – ще одна можливість для столичної молоді проявити себе, розвинути свої таланти та зануритися у світ театру. Однозначно підтримуємо такі ініціативи та разом з Департаментом культури і далі сприяти створенню подібних проєктів», – зазначив Валентин Мондриївський.

Він додав, що проєкт створений в рамках нового напрямку театру – театру для підлітків. А протягом року відбуватимуться театральні табори для підлітків.

За інформацією don.kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку