КМДА Київська міська державна адміністрація


6 жовтня 2021

У Дніпровському районі пройшов турнір з футболу на кубок «Золота осінь»

У Дніпровському районі пройшов турнір з футболу на кубок «Золота осінь»

Учора, 5 жовтня, на спортивному майданчику спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернат №18  (бульв. Перова, 23/1) відбувся турнір з футболу на кубок «Золота осінь». Участь у змаганнях взяли вихованці підліткового клубу «Бригантина»,  футбольного клубу «Райдужний», ФК «Вигурівщина» та дитячо-юнацької спортивної школи №10.

Турнір організовано Центром по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання Дніпровського району м. Києва. Безпосереднє керівництво проведення змагань здійснювалося суддівською колегією в складі головного судді  – Геннадія Коваленка, педагога-організатора підліткового клубу «Бригантина» та керівника спортивної секції «Футбол» – Сергія Мелешка.

Завдяки футболу, поліпшується психологічний розвиток дитини, футбол розвиває: завзятість, почуття колективізму, цілеспрямованість, силу волі, досяжність мети. Діти, що займаються футболом набувають такі якості як швидкість, спритність та спортивна різкість.

Турнір проводився за коловою системою в підгрупах, учасники турніру -молодша  вікова категорія 2010 – 2012 р.н., гра тривала  - 2 тайми по 15 хв.

Гравці з задоволенням приймали участь в завзятій боротьбі за перемогу.

За результатами турніру визначено призові місця:

  • І місце – команда ДЮСШ №10;
  • ІІ місце – команда підліткового клубу «Бригантина»;
  • ІІІ місце - ФК «Райдужний»;
  • IV місце - ФК «Вигурівщина».

Переможці турніру нагороджені кубком за І місце та медалями й дипломами, 2 та 3 місця - медалями та дипломами.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Центру по роботі з дітьми на молоддю за місцем проживання Дніпровського району міста Києва



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.