Головна  →  Новини  →  20 жовтня 2021

Виробнича компанія «Голнит» презентує медичну продукцію

Виробнича компанія «Голнит» презентує медичну продукцію

Компанія «Голнит», яка входить до промислового комплексу Дніпровського району, вже 34 роки займається виробництвом вітчизняного шовного матеріалу медичного призначення. Споживачами виробів підприємства виступають державні, комунальні, приватні медичні установи, центри та інститути.

З 6 по 8 жовтня підприємство презентувало свою продукцію на 30-й Міжнародній медичній виставці «PublicHealth/Охорона здоров’я» в Міжнародному виставковому центрі (м. Київ, Броварський проспект, 15). У вересні поточного року компанія взяла участь у Міжнародній стоматологічній виставці «IDS-2021» в Німеччині.

Підприємство має різноманітну географію експортних поставок, а саме: Польща, Італія, Іспанія, Таїланд, Туреччина, Ізраїль, В’єтнам, Австралія, Швеція.

Довідково.

ТОВ «Голнит» (м. Київ, Харківське шосе, 48) виробляє більше 2 мільйонів типорозмірів умовних номерів (USP) від 11/0 до 7 стерильного шовного матеріалу (атравматичні голки з хірургічними нитками), призначеного для використання у всіх областях хірургії: пластичної, стоматології, офтальмології, мікрохірургії, нейрохірургії, серцево-судинної, дитячої хірургії, акушерстві та гінекології, загальній хірургії.

Вся продукція вироблена в Україні з високоякісної іноземної сировини. Система управління якістю компанії ТОВ «Голнит» відповідає міжнародному стандарту ДСТУ ЕN ISO 13485: 2015 (ЕN ISO 13485: 2012, IDT; ISO 13485: 2003, IDT).

Шовний матеріал виробництва «Голнит» має Європейський сертифікат відповідності СЕ від німецького сертифікаційного органу DQS MED.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділом з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики райдержадміністрації

Перейти до спискуВерсiя для друку