КМДА Київська міська державна адміністрація


21 жовтня 2021

Розпочалася ХІХ Спартакіада студентської молоді Дніпровського району

Розпочалася ХІХ Спартакіада студентської молоді Дніпровського району

Щороку відділом молоді та спорту Дніпровської РДА за підтримки благодійної організації «БФ «Дніпровський» в Дніпровському районі проводиться студентська спартакіада. Цього тижня стартували ігри ХІХ районної Спартакіади студентської молоді, до програми якої входять п’ять етапів.

Перший етап – змагання із загальної фізичної підготовки відбувся на оновленому стадіоні середньої загальноосвітньої школи №201 (бульв. Перова, 14А). Любителі спорту вищих навчальних закладів визначали кращих серед юнаків та дівчат у стрибках з місця, підтягуванні, підніманні тулуба та човниковому бігу. Переможцями цього виду змагань, несподівано, стали дебютанти та водночас гості змагань – команда Київського міського медичного фахового колежу, а далі розташувались команди Вищого професійного училища №25, Київського професійного ліцею транспорту, Київського фахового коледжу туризму та готельного господарства та Київського механіко-технологічного фахового коледжу.

«Спартакіада студентської молоді  спрямована, перш за все, на пропаганду здорового способу життя, залучення якомога більшої кількості юнаків та дівчат до регулярних занять фізичною культурою і спортом, адже виграють тут всі, не лише переможці. А головний приз – здоров'я, дістається всім учасникам!»  – відкриваючи змагання Спартакіади наголосив начальник районного відділу молоді та спорту Олександр Біба.

Попереду на учасників ХІХ районної Спартакіади студентської молоді чекають змагання з настільного тенісу, волейболу, баскетболу та міні-футболу.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу молоді та спорту Дніпровської РДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.