Головна  →  Новини  →  22 жовтня 2021

Проведено засідання районної координаційної ради з організації шефської допомоги військовій частині

Проведено засідання районної координаційної ради з організації шефської допомоги військовій частині

22 жовтня відбулось чергове засідання районної координаційної ради з організації шефської допомоги військовій частині А0525 Збройних Сил України. Нарада пройшла під головуванням заступника голови Дніпровської райдержадміністрації Алли Загородньої за участю командира підшефної військової частини.

Про стан виконання договору від 22.02.2018 щодо організації шефських зв’язків та подальшого співробітництва між Дніпровською районною в місті Києві державною адміністрацією та військовою частиною А0525, відповідно до Указу Президента України від 11.02.2016 №44/2016 (із змінами), проінформував заступник голови - секретар координаційної ради, начальник районного відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики Григорій Лобач.

З боку командира підшефної військової частини була висловлена подяка керівникам підприємств промисловості, торгівлі, комунального господарства, підприємцям та волонтерам Дніпровського району за надану благодійну допомогу.

На засіданні розглянуто організаційні питання щодо роботи, пов’язаної із задоволенням соціально-побутових проблем військовослужбовців, спільних заходів військово-патріотичного виховання учнівської молоді, виїзних концертів, зустрічей, інших культурних подій в період листопад 2021 року - I півріччя 2022 року.

Зокрема, обговорено реалізацію спільних заходів шефства з нагоди 60-річчя з дня утворення підшефної військової частини, Дня Збройних Сил України та новорічних свят.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку