КМДА Київська міська державна адміністрація


27 жовтня 2021

На ІІ етапі ХІХ районної Спартакіади студентської молоді змагалися у настільному тенісі

На ІІ етапі ХІХ районної Спартакіади студентської молоді змагалися у настільному тенісі

26 жовтня у спортивному залі Вищого професійного училища №25 (вул. Старосільська, 2) відбулись змагання ІІ етапу ХІХ районної Спартакіади студентської молоді. Цього разу студентські команди змагалися у настільному тенісі

До складу команд входили по два юнаки та одній дівчині. Всі учасники довели, що вміють вправно володіти тенісною ракеткою, а відтак матчі проходили в напруженій та безкомпромісній боротьбі. Рідні стіни та підтримка директора училища Деревлюк В.В., а головне більш високий рівень майстерності дозволили здобувачам освіти ВПУ №25 вибороти перше місце у цьому виді змагань. Далі розташувались команди Київського міського медичного фахового коледжу, Київського професійного ліцею транспорту, Київського фахового коледжу туризму та готельного господарства та Київського університету туризму, економіки та права.

Переможці були нагороджені пам'ятними кубками та медалями за І, ІІ та ІІІ місця відповідно.

Нагадаємо, що організаторами Спартакіади студентської молоді є відділ молоді та спорту Дніпровської райдержадміністрації за підтримки благодійної організації «БФ «Дніпровський».

Попереду на учасників ХІХ районної Спартакіади студентської молоді чекають змагання з волейболу, баскетболу та міні-футболу.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу молоді та спорту Дніпровської РДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.