КМДА Київська міська державна адміністрація


28 жовтня 2021

У парку «Перемога» вшанували пам'ять героїв Другої світової війни

У парку «Перемога» вшанували пам'ять героїв Другої світової війни

28 жовтня в Парку культури та відпочинку «Перемога» відбулося покладання квітів до Кургану Безсмертя. Урочистості пройшли з нагоди відзначення 77-ї річниці з Дня визволення України та 78-ї річниці з Дня визволення Києва від фашистських загарбників. Віддати шану загиблим прийшли голова Дніпровської райдержадміністрації Ігор Щербак разом із своєю заступницею Аллою Загородньою. До них долучилися представники громадських організацій району.

На знак подяки та глибокої шани до великого подвигу переможців-визволителів та вічної пам’яті про загиблих в боротьбі з нацизмом у Другій світовій війні присутні поклали квіти до Кургану Безсмертя.

У своєму виступі Ігор Щербак підкреслив, що героїчний шлях героїв Другої світової війни – це невичерпне джерело сьогоднішнього натхнення, сили духу та віри в щасливе майбутнє нашої європейської держави. А також закликав усіх громадян згадати всіх тих, хто воював на фронтах, здобував Перемогу в тилу або пережив весь тягар фашистської окупації, та привітати ветеранів – близьких і дорогих серцю людей, які живуть з нами поруч та своїм прикладом вчать нас вірити в краще й своєю працею втілювати мрію в реальність.

Довідково.

28 жовтня відзначають День визволення України від фашистських загарбників відповідно до Указу Президента від 20.10.2009 р. №836/2009.

Столиця України – місто-герой Київ – звільнено від німецько-фашистських загарбників 6 листопада 1943 року.

 

 

 Голова Дніпровського району Ігор Щербак вшанував пам'ять загиблих героїв Другої світової війни. Парк «Перемога»

 

 

 Покладання квітів до Кургану «Безсмертя»

Представники громадських організацій району поклали квіти до Кургану «Безсмертя»

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.