Головна  →  Новини  →  17 листопада 2021

Члени районної Ради директорів взяли участь у круглому столі: «Актуальні питання експортної та виставкової діяльності в умовах COVID-19»

Члени районної Ради директорів взяли участь у круглому столі: «Актуальні питання експортної та виставкової діяльності в умовах COVID-19»

17 листопада в рамках проведення ювілейної виставки «ХХ Міжнародний промисловий форум», що проходить у Міжнародному виставковому центрі (Броварський проспект, 15), Київською міською державною адміністрацією було організовано проведення засідання за круглим столом «Актуальні питання експортної та виставкової діяльності в умовах COVID-19».

За формою проведення: офлайн з можливістю підключення в режимі онлайн.

У обговоренні взяли участь керівники Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА, Київської торгово-промислової палати, Ради директорів підприємств, установ та організацій м. Києва, профільних відділів райдержадміністрацій, представники громадських організацій підприємців.

У зібранні також взяли участь члени Ради директорів промислового комплексу, організацій та установ Дніпровського району. З актуальних питань виставкової діяльності в умовах пандемії COVID-19 виступив генеральний директор ТОВ «Міжнародний виставковий центр» Анатолій Ткаченко. На окремих проблемах експортних операцій з країнами Європейського Союзу та близького зарубіжжя наголосив директор ТОВ «Дарпак» Олександр Сторожук.

Із особливою зацікавленістю учасники засідання отримали інформацію щодо використання формату онлайн для проєкту виставок київських виробників та застосування діджиталізації як інструменту розвитку підприємництва.

Пропозиції промисловців увійшли в резолюцію «круглого столу» і будуть враховані у подальшій роботі органів місцевої влади столиці.

Підготовлено відділом з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики райдержадміністрації

Перейти до спискуВерсiя для друку