Головна  →  Новини  →  18 листопада 2021

ТОВ «ЄВРО-РЕКОНСТРУКЦІЯ» реалізовує проект з третьої черги будівництва електрофільтру котлоагрегату станційний №8

ТОВ «ЄВРО-РЕКОНСТРУКЦІЯ» реалізовує проект з третьої черги будівництва електрофільтру котлоагрегату станційний №8

Товариство з обмеженою відповідальністю «ЄВРО-РЕКОНСТРУКЦІЯ» на сьогоднішній день реалізовує проект з третьої черги будівництва, а саме будівництво електрофільтру котлоагрегату станційний №8 та планує його завершення до кінця 2021 року. Реалізація проекту дасть змогу зменшити викиди на 75 % в цілому по станції.

На 2022 рік заплановано розробку проектно-кошторисної документації четвертої черги реконструкції газоочисних установок, а саме провести будівництво четвертого електрофільтру, та її реалізація у 2023 році. З початку реалізації четвертої черги будівництва Підприємство досягне зменшення рівня викидів по зольному пилу на 99,8 % та повністю зможе відповідати міжнародним стандартам.

Про хід будівництва усіх черг реконструкції можна довідатись зайшовши на сайт підприємства https://tec4.kiev.ua або на сторінку у Фейсбук https://www.facebook.com/evrorekonstruction.

Окрім реконструкції газоочисних установок, паралельно, нашим Підприємством розроблено проект реконструкції системи хімводоочистки, реалізація якого запланована у 2022 році. Його реалізація дозволить вже у 2023 році скоротити скиди забруднюючих речовин на золовідвал більш як на третину від усього об’єму.

Також наразі розпочато розробку проектно-кошторисної документації по реконструкції системи шлаковидалення, який планується реалізувати уже у 2023 році.

У 2021 році Підприємством було оголошено тендерну процедуру щодо розробки проектно-кошторисної документації з рекультивації золовідвалу. Однак тендер не відбувся у зв’язку з відсутністю учасників, які могли б розробити таку документацію і відповідати усім вимогам екологічного законодавства України.

На даний час Товариством вносяться коригування в тендерну документацію і планується повторне оголошення тендерної процедури вже найближчим часом.

Питання дотримання екологічних стандартів є одним з пріоритетних для
ТОВ «ЄВРО-РЕКОНСТРУКЦІЯ». Підприємство постійно працює над тим, аби його робота відповідала сучасним європейським екологічним стандартам та нормам.

За інформацією Товариства з обмеженою відповідальністю «ЄВРО-РЕКОНСТРУКЦІЯ»

Перейти до спискуВерсiя для друку