Головна  →  Новини  →  19 листопада 2021

Компанія UASTAL-ТОВ «Сторожук» взяла участь у ювілейному ХХ-ому Міжнародному промисловому форумі

Компанія UASTAL-ТОВ «Сторожук» взяла участь у ювілейному ХХ-ому Міжнародному промисловому форумі

Сьогодні, 19 листопада, у Міжнародному виставковому центрі (Броварський проспект, 15) завершується чотириденна виставка «ХХ Міжнародний промисловий форум».

Міжнародний промисловий форум - найбільша промислова виставка в Україні, яка з 2005 року входить до переліку провідних світових промислових виставок, офіційно сертифікованих та визнаних Всесвітньою асоціацією виставкової індустрії (UFI).

Нинішнє ювілейне проведення Форуму об’єднало близько 250 провідних виробників та постачальників обладнання й технологій з 18 країн світу, які на площі понад 15 тис. кв. м представляють новітні промислові технології, обладнання, інструмент, комплектуючі, послуги.

У престижних виставкових заходах від Дніпровського району бере участь промислове підприємство компанія UASTAL-ТОВ «Сторожук», яке 17 років спеціалізується на виготовленні виробів із металу та послугах з обробки металу.

Компанія є також імпортером сучасного лазерного обладнання. Підприємство має багаторічний досвід з продажу та сервісному обслуговуванні лазерних верстатів для різання листового металу та трубної різання, оптоволоконних верстатів зі змінними столами. Вказане обладнання  використовується  у  власному виробництві.

«Компанія з 2017 року бере участь в цій знаковій виставці. В цьому році, на жаль, пандемія COVID суттєво вплинула на рівень "живих" ділових контактів. Але наша команда своєю експозицією налаштована на активний пошук нових клієнтів та партнерів у бізнесі», - зазначив виконавчий директор ТОВ «Сторожук» Артем Спаскін.

Довідково.

Компанія UASTAL-ТОВ «Сторожук» бере участь в реалізації інфраструктурних проєктів столиці. Зокрема, підприємство здійснило проєктування, виготовлення та монтаж елементів композиції із нержавіючої сталі меморіального комплексу Героям-киянам, які загинули за територіальну цілісність та незалежність України. Меморіальний комплекс, що розташований  в центрі столиці у парку «Хрещатий» на розі вулиці Михайла Грушевського та Петрівської алеї, було відкрито 29 серпня поточного року.

У 2021 році підприємство активно брало участь у наданні благодійної допомоги підшефній Дніпровському району військовій частині А0525 Збройних Сил України.

Підготовлено відділом з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики райдержадміністрації

Перейти до спискуВерсiя для друку