Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Відбулася чергова робоча нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації

Опубліковано 03 грудня 2021 року о 11:54
фото

Сьогодні відбулась чергова робоча нарада з актуальних питань життєдіяльності району під головуванням голови Дніпровської райдержадміністрації Ігоря Щербака.

На початку наради йшлося про стан протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID – 19 у Дніпровському районі м. Києва. Доповідаючи по суті питання, начальник районного відділу охорони здоров’я Володимир Коропецький, особливу увагу закцентував на проходженні вакцинальної кампанії в районі. Лариса Яременко, начальник відділу управління персоналом, доповіла про стан вакцинування державних службовців апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації.

Представник Дніпровського районного у м. Києві військового комісаріату Максим Жураховський та завідувач сектору з питань мобілізаційної роботи Михайло Кононенко доповіли про виконання планового завдання з комплектування Збройних Сил України на строкову службу.

Про стан освоєння бюджетних коштів та капіталовкладень по об’єктах будівництва та капремонту доповіла в.о. керівника апарату Дніпровської райдержадміністрації Ганна Короткіх.

Наступний блок питань стосувався стану виконання документів органів влади вищого рівня, службової документації та стан виконавської дисципліни, а також опрацювання звернень громадян, що надійшли до Дніпровської райдержадміністрації та КБУ «Контактний центр м. Києва».

Про стан благоустрою на території району доповів начальник відділу контролю за благоустроєм Валерій Сахно. Керівники комунальних підприємств району також прозвітували про проведену роботу за напрямками за тиждень та підготовку підприємств до погіршення погодних умов, готовність спецтехніки до прибирання наслідків снігопаду та забезпечення посипковими матеріалами тощо. За результатами наради були оформлені відповідні протокольні доручення.

 

Про стан протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID–19 у Дніпровському районі доповів начальник районного відділу охорони здоров’я Володимир Коропецький 

 

Максим Жураховський, представник Дніпровського районного у м. Києві військового комісаріату, доповів про виконання планового завдання з комплектування Збройних Сил України на строкову службу 

 

Про стан освоєння бюджетних коштів та капіталовкладень по об’єктах будівництва та капремонту доповіла в.о. керівника апарату Дніпровської райдержадміністрації Ганна Короткіх 

 

 

Начальник відділу моніторингу звернень Альона Слободяник доповіла про опрацювання звернень громадян, які надійшли до Дніпровської райдержадміністрації та КБУ «Контактний центр м. Києва»

 

 

Директор Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» доповів про роботу підприємства за тиждень

 

 
 Підготовлено відділом з питань інформаційної політики
 
 
 
 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux