Головна  →  Новини  →  15 грудня 2021

Солодка продукція підприємства «Актів-ЛТД» користується значним попитом

Солодка продукція підприємства «Актів-ЛТД» користується значним попитом

ТОВ «Актів-ЛТД», яке входить до промислового комплексу Дніпровського району, спеціалізується на виробництві кондитерських виробів, які на даний час складають близько 80 найменувань.

Вироблені на підприємстві шоколадні цукерки ручної роботи преміум класу, печиво, торти, кекси, тістечка під торговою маркою «Росичі» смакують і діти і дорослі. А особливий попит на солодку продукцію спостерігається у передноворічний період.

Розширюється реалізація власної продукції через торгівельну мережу столиці, інших регіонів України, а також інтернет-магазини. Підприємство має свій фірмовий магазин на мікрорайоні «Березняки».

За повідомленням керівника Олени Убогої, попри економічні складнощі для ведення бізнесу в умовах карантинних обмежень з початку поточного року підприємство збільшило реалізацію власної продукції.

За багаторічну сумлінну працю, значні трудові здобутки та з нагоди свята Дня підприємця у 2021 році пані Олена відзначена Подякою Київського міського голови Віталія Кличка.

Довідково.

Мале підприємство ТОВ «Актів-ЛТД» бере початок своєї роботи з жовтня 1999 року. Ідеєю створення підприємства було бажання розширити накопичений досвід найкращих українських фахівців кондитерського виробництва та створення продуктів з унікальними смаковими властивостями.

Сьогодні ТОВ «Актів-ЛТД» входить до кондитерського об'єднання «Росичі» і є передовим підприємством з виготовлення шоколадних цукерок преміум класу з натуральних компонентів: чорнослив, курага, фініки, інжир, лісовий горіх, липовий мед та ін.

Найкраще відчуття смаку дарує продукція ТОВ «Актів-ЛТД» для своїх покупців, оскільки оригінальне поєднання смакових композицій, екзотичні інгредієнти та унікальні технології завоювали повагу своїх шанувальників, про що свідчать відгуки з різних куточків України. Вся продукція проходить суворий екологічний контроль та сертифікацію, а особливі смакові властивості цукерковій продукції надає екологічно чиста високоякісна сировина з Туреччини, Середньої Азії, Єгипту, Тунісу, Молдови. Продукція заслужено відзначена дипломами та нагородами на різноманітних виставках та конкурсах.

Підприємство постійно прагне удосконалення виробництва та розробки нових рецептурних рішень. Ця політика дозволила завоювати своїх шанувальників не лише в Україні, а й за кордоном: в Ізраїлі, США, Канаді, країнах близького зарубіжжя. Сьогодні торговий знак «Росичі» став символом національних традицій якості, престижу, надійності та гарного смаку.

Підготовлено відділом з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики Дніпровської райдержадміністрації

Перейти до спискуВерсiя для друку